Nak tahu bagaimana lelaki ini mengecat rumah dengan kos murah tapi hasil cat macam pro!

Kini sesiapa sahaja boleh cat rumah dengan cantik tanpa keluarkan kos yang tinggi malah sesuai untuk cat apa sahaja yang anda mahu! Budak umur 7 tahun pun boleh buat..Dengan Paint Zoom anda tak perlu bimbang nak cat rumah atau kereta malah ia juga sesuai untuk cat apa sahaja yang anda mahu dengan cantik dan kemas.

Kini Lebih Mudah!

Siapa yang tak mahu rumah kelihatan cantik? lagi-lagi bila lihat rumah rakan-rakan semuanya cantik dan kemas? Anda tahu tak, sebenarnya untuk untuk mengecat rumah memakan kos yang tinggi, upah pekerja, peralatan mengecat boleh cecah sehingga 1k - 2k? ini hanya saiz rumah tak lebih dari 2000sqft, tapi jika lebih luas dari saiz ini maka kosnya pun akan meningkat.Takkan Tak Ada Cara Lain Untuk Jimat Kos?

Sebenarnya anda boleh jimatkan kos paling optimum untuk dapatkan rumah yang cantik, cuma tak ramai yang tahu. Dengan cara ini sebenarnya kos anda tak sampai ribu-ribu malah anda boleh hasilkan rumah idaman yang anda mahu tanpa ada penambahan kos pun! Tak percaya? Anda boleh teruskan baca di bawah


Hasil Yang Menakjubkan Walau Pun Anda Bukan Tukang Cat

Kini anda juga boleh dapatkan ruang tamu impian tanpa perlu pening kepala nak bayar kos yang mahal, rumah anda, anda yang tentukan, yang penting hasilnya sangat memuaskan

Bagaimana Saya Boleh Bantu Anda Dapatkan Hasil Cat Yang Cantik Dengan Kos Yang Sangat Minima?

 Salam & Hai

Nama saya Hafiz Ahmad

Saya adalah Pengedar sah PAINT ZOOM

Dan saya nak share dengan anda bagaimana nak JIMATkan kos untuk mengecat samada rumah,ruang tamu malah kereta dan motor pun boleh tiada masalah.

Paint Zoom sesuai untuk mengecat apa sahaja yang anda mahu, dan ia ada 3 jenis semburan mengikut pilihan atau skill yang anda mahu ketika mengecat iaitu vertical, horizontal dan rounding. Set Paint Zoom ini juga sangat mesra pengguna kerana beratnya yang tak sampai 2 kg,ringan dan mudah di kendalikan.

Adakah Dengan Paint Zoom Kerja Lebih Cepat? 


Kerja mengecat lebih pantas dan kemas berbanding anda gunakan roller dan berus, malah cara ini sebenarnya mengambil masa yang lama walau pun keluasan yang kecil. Dengan cara lama anda kena pastikan cat sekata dan tidak berbalam-balam.

Dengan Paint Zoom kerja anda lebih cepat kerana semburan yang terhasil dari compressor ini sekata dan stabil, jadi anda hanya perlu menghalakan nozzle spray sahaja ke dinding dan cat ikut cara yang anda mahu. Mudahkan..

Set Paint Zoom

 

Siapa Yang Sesuai Untuk Dapatkan Set Paint Zoom Ini?

Set ini juga sesuai untuk rumah kayu kerana Paint Zoom ini di lengkapi dengan Cooper Nozzle ia sesuai di gunakan untuk semua cat air dan minyak.

 

Antara golongan yang sesuai untuk dapatkan set paint zoom ini :- 

 • Mereka yang nak rumah yang cantik tapi dengan kos yang jimat
 • Kontraktor yang hadapi masalah untuk siapkan tempahan mengecat dengan cepat
 • Tokey kedai motor, sesuai nak cat motor pelanggan
 • Pengusaha kayu, gazebo dan lanskap
 • Mereka yang suka mengecat
 • Surirumah sepenuh masa 
Dan sesiapa sahaja yang berminat untuk dapatkan set Paint Zoom ini

Apa Yang Ada Dalam Set Paint Zoom Ini?


  1 x Motor Unit with Cable

  1 x Paint Container

  1 x Nozzle

  1 x Plastic Tube

  1 x Viscosity Measuring Cup

  1 x Cleaning Clips

  1 x User Manual
     Cepat Dapatkan Pakej BS2MS V2.0 Sekarang juga!

     BS2MS V1.0 telah berjaya jual sebanyak 500 unit. Kini giliran anda untuk memiliki pakej hebat ini.     Ikhlas,

     Boon Lee